6/05/2024

Природоохоронні знаки від учнів 5 класу.

В рамках акції " Літо 2024: Незабаром перемога" до Всесвітнього дня охорони довкілля учні 5 класу підготували проєкт "Природоохоронні знаки ", склали правила поведінки в природі. Адже поведінка під час відпочинку у лісі, на березі річки чи то у горах має бути безпечною і такою, яка не зашкодить ні людині, ні природі.



2/28/2024

Результати обласного конкурсу "Вчимося досліджувати та охороняти природу!"

Вже вкотре учні опорного закладу беруть участь в обласному конкурсі
"Вчимося досліджувати та охороняти природу!" та гідно презентують свої наукові проєкти. А цього року він ще й пройшов в очному форматі, не дистанційно ))). Крім захисту своїх проєктів, дівчатка мали змогу познайомитися з діяльністю головної книгозбірні Кіровоградщини - обласною універсальною науковою бібліотекою ім.Д.І.Чижевского.

Вітаємо наших юних науковців ! Бажаємо подальших успіхів у своїх дослідженнях!

Манько Аліна - ІІ місце 
у номінації "Сільськогосподарське дослідництво"

Місько Поліна - ІІІ місце 
у номінації "Біологія "

Задорожна Софія - ІІІ місце 
у номінації "Екологія та проблеми довкілля"




2/02/2024

Інженерний тиждень у нашому закладі!


У рамках Всеукраїнського Інженерного тижня у опорному закладі Первозванівського ліцею було створено ряд активностей, до яких долучились і учні середніх та старших класів. Обговорювали проблеми нестачі питної води, методи її очищення , використання дощової води та шляхи її отримання, працювали над створенням моделі дощолова. Намагалися сконструювати найвищу на найміцнішу споруду)))
Продовжували виготовляти біологічні моделі.



1/29/2024

Інженерний тиждень у Первозванівському ліцеї!

У Первозванівському ліцеї продовжується ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ. До заходу долучились учні опорного закладу. Старшокласники ознайомились з винаходами українських інженерів. Учні 5-6 класів вивчали клітинну будову організмів та створювали моделі клітин. А ще спостерігали за вулканом, створювали модель атмосфери, виготовляли моделі автомобілів та шукали шляхи збереження тепла в оселі. Тиждень продовжується!